GOLDEN SHINE OY

Loistavaa puhtautta

GOLDEN SHINE OY

”Sovitaan, mitä tehdään. Tehdään, mitä sovitaan.”

Ei tarvitse ihmetellä, kun kuulee koko tarinan. Että Ville Hellgren, 30. ajaa joka aamu varastolle ennen kukonlaulua ja aloittaa työpäivänsä pyykinpesulla. Sitten päivän siivoustarvikkeiden ja työvälineiden pakkaus, työntekijöiden info päivän yksityiskohdista.

”Työhöni kuuluvat oikeastaan kaikki yrityksen toiminta. Työkohteissa siivoaminen, laadunvalvonta, tarjousten teko, töiden vastaanotto, asiakaskäynnit, laskutus, hankinnat, työvuorojen suunnittelu. Päivän lopuksi taas pyykkihuoltoa, illalla kotona paperityöt ja sähköposti. Samalla koulutan itseäni koko ajan.”

Se tarina. Lietolainen lukiopoika, urheilullinen kaveri, tarvitsi rahaa harrastuksiinsa. Hän siivosi kotipaikkakuntansa pienen siivousfirman leivissä vapaa-ajallaan paikallisia kauppoja ja toimistoja. Ylioppilaskirjoitusten ja varusmiespalveluksen jälkeen asiat olivat kirkastuneet. Hän oli punninnut tulevaisuuden vaihtoehtoja, ja vaaka kallistui vuosien opiskelujen sijasta työelämään.

Se oli huikea tulo työmarkkinoille. 21-vuotias Ville Hellgren osti lukioaikaisen työnantajansa, lietolaisen siivousfirman  ja ryhtyi kehittämään yritystä pitkäjänteisesti kotiseutunsa innovatiivisimmaksi siivousyritykseksi.

Yritys on kehittynyt kymmenessä vuodessa yhdeksi monipuolisimmista alan osaajista Turun alueella. Toiminta on laajentunut yrityssiivousten lisäksi nostimilla tehtäviin vaativimpiin ikkunapesuihin sekä rakennusalan ylläpito- ja loppusiivouksiin.

Yhden hengen toiminimestä on kasvanut  yli 20 henkilö työllistävä yritys.

Menestyksen takaa löytyvät yrityksen maanläheiset arvot.

”Sain nuorena tilaisuuden oppia työntekoa Liedossa, ja Liedossa aloitin yritystoiminnan. Siksi Golden Shine pysyy lietolaisena yrityksenä”.

”Työyhteisönä arvostamme toisiamme. Uskon, että se näkyy joka päivä työssämme asiakkaan arvostamisena. Yrityksellämme on aina ihmisen kasvot. Työntekijämme liikkuvat monenlaisissa ympäristöissä ja ovat tekemisissä ihmisten kanssa vaihtelevissa tilanteissa. He kertovat työllään ja esiintymisellään koko yrityksestä ja sen hengestä.”

Terveet arvot rakentavat työllistävän yrityksen aineellisenkin menestyksen.

”Kannattavuus kuuluu tulevaisuutta luovaan yritystoimintaan. Halvin ei ole usein paras, eikä pitkäikäinen. Vastuullinen yritys toimii aina kannattavasti.”

Kannattava yritys voi luvata kaikkein tärkeimmän.

”Sovitaan, mitä tehdään. Tehdään, mitä sovitaan.”

REKRYTOINTI

Haluatko töihin Golden Shinelle? Lähetä meille avoin hakemus ja muista liittää mukaan CV:si.

Eduksi luetaan:

  • Aiempi työkokemus siivousalalta
  • Ajokortti
  • Työturvallisuuskortti

Voit jättää tietosi viereisellä lomakkeella.