Rakennussiivoukset

Ahkera ja omatoiminen, iloinen ja asiallinen

  

Otsikko kertoo saamamme palautteen rakennussiivoojistamme. Golden Shinen rakennussiivoojat pitävät työmaasi siistinä ja järjestyksessä koko rakennusvaiheen ajan. Teemme myös nopeita keikka- ja täsmäsiivouksia, jos työmaa on päässyt hetkellisesti ns. räjähtämään käsiin.

 

Laadukas rakennussiivous luo järjestystä ja turvallisuutta

 

Rakentamisen aikaisessa siivouksessa tilat pidetään imuri- tai vähintään lastapuhtaana. Imuroimme tilat päivittäin työmaaimureilla. Hoidamme myös jätehuollon. Rakennussiivoojamme toimittavat roskamateriaalin, pakkausjätteen ja muun ylimääräisen tavaran pois työmaatiloista. 

 

Laadukas rakennussiivous on kuitenkin paljon enemmän. Ammattitaitoinen rakennussiivooja pitää työmaan moninaisissa materiaalitarpeissa yllä yleistä järjestystä. Hän perehtyy etukäteen eri työvaiheiden aikatauluihin ja vastaa tarvittaessa myös materiaalisiirroista, jotta eri työvaiheiden materiaalit ovat oikeaan aikaan oikeassa paikassa. Nykyaikainen rakennussiivooja on työmaan sisäisen logistiikan paras tuntija.

 

Siivoojamme tuntevat vastuunsa. Heidän tehtävänsä on pitää työmaa kaikilta osin sellaisessa kunnossa, että varsinaiset rakennustyöt sujuvat vaivattomasti ja turvallisesti.

 

-----------------------------------------------------------

 

Meille työturvallisuus on etusijalla

 

Siivoojamme tulevat työmaalle aina oikeanlaisessa varustuksessa 

Golden Shinelle työturvallisuus on kaiken a ja o. Jokaisella siivoojallamme on  asianmukaiset työvarusteet.

·      Suojakypärä

·      Silmäsuojaimet

·      Työhön soveltuvat suojakäsineet

·      Turvajalkineet

·      Heijastava varoitusvaatetus

·      Tapauskohtaisesti valjaat ja hengityssuojaimet

·      Kaikki määräystenmukaiset välineet ja tarvikkeet