Ikkunoiden pesut ja nostintyöt

Ikkunoiden pesut ja nostintyöt

Golden Shine on Turun talousalueen johtava ikkunanpesuyritys vuodesta 2012. Jopa 100 metrin korkeudessa tehtävät pesut henkilönostimella tekevät Golden Shinen palveluista ainutlaatuiset. Ikkunaa, jota Golden Shinen tiimi ei pääsisi pesemään, ei löydy. 

Miksi vuosittainen ikkunanpesu on tärkeä?

Sade valuttaa tiiliseinästä kalkkia. Kalkki syöpyy nopeasti. Parveke- ja muitten lasien pinta vaurioituu helposti ilman säännöllistä puhdistusta. Erilaiset rakennusmateriaalit joutuvat kovimmalle koetukselle lounaissuomalaisessa ilmastossa. Talvet ovat pitkiä ja märkiä, lämpötila vaihtelee nollan molemmin puolin kosteissa tuulissa. Nykyaikaiseen peruskiinteistönhuoltoon kuuluu säännöllinen huolenpito myös ikkunoista ja parvekelaseista. 

Mitä muuta etua on vaativasta henkilönostinpesusta?

Henkilönostimen avulla Golden Shinen ikkunanpesijät pääsevät puhdistamaan paljon muutakin kuin ikkunat. Ikkunanpesun ohella puhdistuvat parvekkeiden alakaiteet ja niiden lasipinnat sekä erilaiset pellitykset ja ritilät, joihin asukkaan on vaikea, usein mahdoton päästä itse käsiksi. Taloyhtiön parvekkeet oheisrakenteineen tulevat samalla kertaa kokonaisvaltaisesti huolletuiksi.

Laatu, ympäristötietoisuus ja kustannustehokkuus

Kun valitset Golden Shinen vastaamaan taloyhtiösi tai yrityksesi ikkunoiden puhtaudesta, teet erinomaisen päätöksen. Saat käyttöösi ammattitaitoisen ikkunanpesutiimin, jolla on takanaan tuhansia pestyjä ikkunoita ja käytössään ensiluokkaiset pesuaineet ja -välineet.

Tiimimme selviytyy tehokkaasti vaikeimmissakin nostinolosuhteissa. Siksi se on käynyt pesemässä ikkunoita ulkomaita myöten. 

Pesutiimimme työntekijöillä on koulutus ekologiseen ikkunanpesuun. Käyttämämme pesutekniikat ja pesua edeltävät toimenpiteet on suunnattu kuluttamaan vettä, pesuaineita ja aikaa optimaalisesti. Sinulle tämä tarkoittaa puhdasta säästöä: kustannuksia säästyy, kun vettä ja aikaa käytetään optimaalisesti — loistavasta lopputuloksesta tinkimättä. Pesuaineiden ja -menetelmien luontoystävällisyys puolestaan säästää ympäristöä.

Lue lisää

Julkisivujen pesut

Julkisivujen pesut

Terveellä rakennuksella on puhdas julkisivu

 

Kuraa, nokea, sienikasvustoja. Monenlaista muutakin likaa pinttyy seinän ulkopintaan ajan saatossa.  

Lika heikentää talon ulkonäköä ja syövyttää materiaaleja. Ulkopintojen siisteydestä olisi hyvä huolehti tasaisin väliajoin.

Taloyhtiöiden ja yritysten on hyvä järjestää ulkoseinien pesu vähintään 5 vuoden välein. Seinien pesulla on paljon hyviä puolia:

Sienikasvustot eivät haperra ja hajota seinää
Ulkonäkö on pesun jälkeen erinomainen
Maalaaminen tai muu pintakäsittely onnistuu pestyyn seinään paremmin

Erilaiset nostinpesut hallitsevana Golden Shine tekee vaativimmatkin julkisivu- ja kattopesut. Puhdistamme erilaiset materiaalit nopeasti ja tehokkaasti. 

Graffitien poisto kuumavesipesurilla

Käytämme julkisivupesuissa kuumavesipesuria, joka toimii tavallisen painepesurin tavoin, mutta lämpimällä vedellä. Veden lämmitys ja pestävään kohteeseen sopivan pesuaineen asiantunteva valinta tekee pesurista todella tehokkaan työvälineen. 

Esimerkiksi graffitien poisto onnistuu useimmissa tapauksissa vaivatta. Samoin myös muut tiukasti seinään pinttyneet tahrat lähtevät siististi pois.

Käytössämme on ammattikäyttöön tarkoitettu laadukas Kärcherin kuumavesipesuri. Alan huippua edustava työväline sopii monenlaisiin kohteisiin.

Lue lisää

Kattojenpesut ja –pinnoitukset

Kattojen pesut ja pinnoitukset

Golden Shinen julkisivutiimi tekee myös nopeasti ja ammattitaidolla erilaiset kattopesut. 

Lue lisää