IKKUNOIDEN PESUT JA NOSTINTYÖT

Loistavaa puhtautta

Golden Shinella on vahva osaaminen ikkunoiden pesijänä ja olemme olleet Turun talousalueen johtava ikkunanpesuyritys vuodesta 2012. Pystymme tuottamaan erittäin tasokasta ja kustannustehokasta palvelua, sillä pesijämme osaavat valita aina tilanteeseen parhaiten sopivimmat työtavat.

Jopa 100 metrin korkeudessa tehtävät pesut henkilönostimella tekevät Golden Shinen palveluista ainutlaatuiset. Erilaiset lukitusmekanismit, ahtaat paikat missä ikkunat irroitetaan saranoilta, korkeat maisemaikkunat ja monenlaiset muut tilanteet ovat meille arkipäivää.

Kokemusta löytyy niin jättimäisten loistoristeilijöiden ikkunoista kuin kerrostalo yksiöiden pesusta ja kaikkeen siltä väliltä. Ikkunaa, jota Golden Shinen tiimi ei pääsisi pesemään, ei löydy.

Pyydä tarjous yrityksen tai taloyhtiön ikkunoiden pesusta

Miksi vuosittainen ikkunanpesu on tärkeä?

Sade valuttaa tiiliseinästä kalkkia. Kalkki syöpyy nopeasti. Parveke- ja muitten lasien pinta vaurioituu helposti ilman säännöllistä puhdistusta. Erilaiset rakennusmateriaalit joutuvat kovimmalle koetukselle lounaissuomalaisessa ilmastossa. Talvet ovat pitkiä ja märkiä, lämpötila vaihtelee nollan molemmin puolin kosteissa tuulissa. Nykyaikaiseen peruskiinteistönhuoltoon kuuluu säännöllinen huolenpito myös ikkunoista ja parvekelaseista.

Mitä muuta etua on vaativasta henkilönostinpesusta?

Henkilönostimen avulla Golden Shinen ikkunanpesijät pääsevät puhdistamaan paljon muutakin kuin ikkunat. Ikkunanpesun ohella puhdistuvat parvekkeiden alakaiteet ja niiden lasipinnat sekä erilaiset pellitykset ja ritilät, joihin asukkaan on vaikea, usein mahdoton päästä itse käsiksi. Taloyhtiön parvekkeet oheisrakenteineen tulevat samalla kertaa kokonaisvaltaisesti huolletuiksi.

Laatu, ympäristötietoisuus ja kustannustehokkuus

Kun valitset Golden Shinen vastaamaan taloyhtiösi tai yrityksesi ikkunoiden puhtaudesta, teet erinomaisen päätöksen. Saat käyttöösi ammattitaitoisen ikkunanpesutiimin, jolla on takanaan tuhansia pestyjä ikkunoita ja käytössään ensiluokkaiset pesuaineet ja -välineet.

Tiimimme selviytyy tehokkaasti vaikeimmissakin nostinolosuhteissa. Siksi se on käynyt pesemässä ikkunoita ulkomaita myöten.

Pesutiimimme työntekijöillä on koulutus ekologiseen ikkunanpesuun. Käyttämämme pesutekniikat ja pesua edeltävät toimenpiteet on suunnattu kuluttamaan vettä, pesuaineita ja aikaa optimaalisesti. Sinulle tämä tarkoittaa puhdasta säästöä: kustannuksia säästyy, kun vettä ja aikaa käytetään optimaalisesti — loistavasta lopputuloksesta tinkimättä. Pesuaineiden ja -menetelmien luontoystävällisyys puolestaan säästää ympäristöä.

KOTITALOUKSIEN IKKUNOIDEN PESUT JA NOSTINTYÖT – ALK. 47.50€/H (sis. alv)

Käytössämme on laadukkaat Ungerin pesuvälineet ja jatkovarret. Tarvittaessa huolehdimme henkilönostimen paikalle jotta hankalammatkin kohdat saadaan pestyä.

Teemme myös rännien ja kattojen puhdistuksia!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous