Turun Kauppakamarin viikon jäsen

https://turunkauppakamari.fi/2018/08/21/golden-shine-oy/ Golden Shine Oy valittiin viikon yritykseksi Turun Kauppakamrissa ja olemme tästä erittäin innoissamme! Syksyn alettue olemme jo varanneet kalenteriin useita Turun Kauppakamarin järjestämiä tilaisuuksia ja koulutuksia. Tämä on mahtava tapa päästä verkostoitumaan ja esittelemään palvluitamme.

Lue lisää

GS-Tukusta laadukkaat pesuaineet

GS-Tukun laajasta valikoimastamme löydät edullisesti laadukkaat siivousaineet kaikkiin tarpeisiin.

Muistathan, että meiltä löytyy ammattilaisille pesuaineiden lisäksi muut siivoustarvikkeet, siivouskoneet ja käsi- ja wc-paperit! Asiantuntijoidemme avulla löydätte oikeat tarvikkeet ja aineet juuri teidän tarpeisiin. Voit myös pyytää asiantuntijaamme paikan päälle kartoittamaan tarpeenne sekä neuvomaan tuotteiden oikeasta käytöstä.

Tilaukset toimitetaan nopeasti ja edullisesti – aina ovelle asti. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Lue lisää

Näin valitset yrityksellesi sopivan siivouspalvelun

Yrityksen toimiston tai muun liiketilan on oltava aina tiptop-kunnossa, sillä siisteys on useimmiten ensimmäinen asia, johon niin asiakkaat kuin myös työntekijät kiinnittävät huomiota. Jos työtilojen siisteydestä lipsutaan, seuraukset näkyvät nopeasti työnlaadussa ja asiakastyytyväisyydessä.

Joissain pienemmissä yrityksissä saattaa toimii se, että työntekijät huolehtivat tilojen siisteydestä itse, mutta tämä käytäntö on äärimmäinen harvinaisuus. Useimmiten on järkevintä ulkoistaa toimitilojen siivous ammattilaisille.

Miten löytää sopiva siivouspalvelu?

Sopivan siivousfirman löytäminen ei ole aina kovinkaan helppoa. Siksi valitsemiseen ja taustatyöhön kannattaa käyttää hieman aikaa. Ensimmäisenä kannattaa lähteä miettimään kyseisen tilan siivoustarpeita.

Kuinka suuresta tilasta on kysymys?
Missä käytössä tila on?
Onko jotain erityistarpeita siivouksen suhteen?

Tarjouksia pyytäessä täytyy olla tietoinen siitä, että minkälaista siivousta loppuviimein tarvitaan. Kuinka monta kertaa viikossa tilaa siivotaan? Mihin aikaan siivous olisi parasta suorittaa? Tarvitseeko lattiapinnat erityistä huolenpitoa ja vahausta? Onko tarvetta ikkunoiden – tai esimerkiksi näyteikkunoiden pesulle? On hyvä myös miettiä, että voisiko siivoukseen kuulua esimerkiksi roskien vieti, kierrätys tai tiskikoneen käyttö.

Kaikki asiat eivät tietenkään tule kerralla mieleen ja ammattilaiset mielellään auttavatkin siivoustarpeen kartoittamisessa.

Ekologinen siivous

Viime vuosien kasvava trendi on ollut ekologinen siivous. Suomalaiset yritykset kiinnittävät entistä enemmän huomiota siivouksen ympäristöpuoleen. Siivouspalveluita osataan vaatia ekologisia pesuaineita, siivousvälineitä ja usein siivouksen yhteyteen kuuluu myös jätteidenlajittelu. Yrittäjien tietämys näissä asioissa on siis selvästi kasvussa ja uskomme, että jatkossa ekologisuudesta tulee vielä selvempi kriteeri, kun valitaan siivouspalvelun tarjoajaa.

Lue lisää

Golden Shine esittäytyy: Villen tervehdys

Sovitaan mitä tehdään 

Tehdään mitä sovitaan

 

Ei tarvitse ihmetellä, kun kuulee koko tarinan. Että Ville Hellgren, 30. ajaa joka aamu varastolle ennen kukonlaulua ja aloittaa työpäivänsä pyykinpesulla. Sitten päivän siivoustarvikkeiden ja työvälineiden pakkaus, työntekijöiden info päivän yksityiskohdista. 

”Työhöni kuuluvat oikeastaan kaikki yrityksen toiminta. Työkohteissa siivoaminen, laadunvalvonta, tarjousten teko, töiden vastaanotto, asiakaskäynnit, laskutus, hankinnat, työvuorojen suunnittelu. Päivän lopuksi taas pyykkihuoltoa, illalla kotona paperityöt ja sähköposti. Samalla koulutan itseäni koko ajan.”

Se tarina. Lietolainen lukiopoika, urheilullinen kaveri, tarvitsi rahaa harrastuksiinsa. Hän siivosi kotipaikkakuntansa pienen siivousfirman leivissä vapaa-ajallaan paikallisia kauppoja ja toimistoja. Ylioppilaskirjoitusten ja varusmiespalveluksen jälkeen asiat olivat kirkastuneet. Hän oli punninnut tulevaisuuden vaihtoehtoja, ja vaaka kallistui vuosien opiskelujen sijasta työelämään. 

 

Se oli huikea tulo työmarkkinoille. 21-vuotias Ville Hellgren osti lukioaikaisen työnantajansa, lietolaisen siivousfirman  ja ryhtyi kehittämään yritystä pitkäjänteisesti kotiseutunsa innovatiivisimmaksi siivousyritykseksi. 

 

Yritys on kehittynyt kymmenessä vuodessa yhdeksi monipuolisimmista alan osaajista Turun alueella. Toiminta on laajentunut yrityssiivousten lisäksi nostimilla tehtäviin vaativimpiin ikkunapesuihin sekä rakennusalan ylläpito- ja loppusiivouksiin. 

 

Yhden hengen toiminimestä on kasvanut  yli 20 henkilö työllistävä yritys.

 

Menestyksen takaa löytyvät yrityksen maanläheiset arvot. 

 

”Sain nuorena tilaisuuden oppia työntekoa Liedossa, ja Liedossa aloitin yritystoiminnan. Siksi Golden Shine pysyy lietolaisena yrityksenä”. 

 

”Työyhteisönä arvostamme toisiamme. Uskon, että se näkyy joka päivä työssämme asiakkaan arvostamisena. Yrityksellämme on aina ihmisen kasvot. Työntekijämme liikkuvat monenlaisissa ympäristöissä ja ovat tekemisissä ihmisten kanssa vaihtelevissa tilanteissa. He kertovat työllään ja esiintymisellään koko yrityksestä ja sen hengestä.”

 

Terveet arvot rakentavat työllistävän yrityksen aineellisenkin menestyksen.

 

”Kannattavuus kuuluu tulevaisuutta luovaan yritystoimintaan. Halvin ei ole usein paras, eikä pitkäikäinen. Vastuullinen yritys toimii aina kannattavasti.”

 

Kannattava yritys voi luvata kaikkein tärkeimmän. 

 

”Sovitaan, mitä tehdään. Tehdään, mitä sovitaan.” 

Lue lisää
1