Näyttääkö asuntosi julkisivu epäsiistiltä? Kuraa, nokea, sienikasvustoja ja muuta pinttynyttä likaa kerääntyy seinän ulkopintaan ajan saatossa.  Lika talon seinässä heikentää talon ulkonäköä merkittävästi ja saa sen näyttämään epäsiistiltä. Siksi olisikin suositeltavaa huolehtia ulkopintojen siisteydestä tasaisin väliajoin.

Seinäpinnat olisi hyvä pestä vähintään 5 vuoden välein

Taloyhtiöiden ja yritysten on hyvä järjestää kaikkien ulkoseinien pesu vähintään 5 vuoden välein. Seinien pesulla on monia hyviä puolia:

  • Sienikasvustot eivät haperra ja hajota seinää
  • Ulkonäkö on pesun jälkeen erinomainen
  • Maalaaminen tai muu pintakäsittely onnistuu pestyyn seinään paremmin
Julkisivupesu Golden Shine Turku

Kuumavesipesurilla saadaan tehokkaasti aikaan puhdasta jälkeä.

Julkisivun pesu ennen maalaamista kannattaa

Suunnitteletko asuntosi ulkoseinien maalaamista? Monissa tapauksissa seinän ulkopinta on miltei välttämätöntä puhdistaa ennen maalaamisen aloittamista. Tämä johtuu yksinkertaisesti siitä, että kura, noki, kasvustot ja muut epäpuhtaudet muodostavat kalvon seinän pinnalle, jolloin maali ei pääse parhaalla tavalla kosketuksiin seinän kanssa.

Seinän pesu on suositeltavaa myös muiden seinään tehtävien pintakäsittelytöiden yhteydessä.

Julkisivupesu riittää usein jo itsessään seinän alkuperäisen ulkonäön saavuttamiseen. Ammattitaidolla tehty kuumavesipesu saa seinän näyttämään todella hyvältä, miltei jopa siltä, että seinä olisi maalattu. Pinnasta tulee todella uuden näköinen, kirkas ja kiiltävä, eikä pesun jälkeen välttämättä tarvitsekaan tarttua pensseliin.

Mitä voidaan pestä kuumavesipesurilla?

Golden Shine pesee mm seuraavia kohteita:

  • Kerrostalojen ja muiden rakennusten seinät
  • Pihakivetykset ja -laatat
  • Katot
  • Graffitit

Tarvittaessa käytämme henkilönostinta, jonka avulla pääsemme pesemään kohteita käytännössä kuinka korkealta tahansa.

Graffitien poisto kuumavesipesurilla

Käytämme julkisivupesuissa kuumavesipesuria, joka toimii tavallisen painepesurin tavoin, mutta ruiskutettava vesi on lämmitettyä. Veden lämmitys sekä mahdollisuus käyttää pestävään kohteeseen sopivaa pesuainetta veden joukossa tekee pesurista todella tehokkaan apuvälineen. Esimerkiksi graffitien poisto onnistuu useimmissa tapauksissa vaivatta. Samoin myös muut tiukasti seinään pinttyneet tahrat lähtevät siististi pois.

Käytössämme on ammattikäyttöön tarkoitettu laadukas Kärcherin kuumavesipesuri. Kyseessä on laadukas apuväline, joka sopii monenlaisiin kohteisiin.

Golden Shinen ammattilaiset hoitavat homman

Kuumavesipesurilla peseminen on tarkkaa hommaa. Täytyy tuntea tarkkaan pestävän pinnan materiaali ja sen ominaisuudet, jotta voidaan valita sopiva paine, pesuaine ja sen määrä liuoksessa sekä veden lämpötila. Kaikki tämä vaatii kokemusta ja vahvaa ammattitaitoa.

Mikäli pestävä kohde sijaitsee julkisella paikalla, hoidamme myös tarvittavat turvatoimet ja mahdollisen liikenteenohjauksen.