Syksyn ensimmäisellä esittäytymiskierroksella on vuorossa Golden Shinen toimitusjohtaja Ville.


Ville HellgrenMitä kaikkea arkeesi kuuluu Golden Shinella?

Ville: Työnkuvaani kuuluu oikeastaan kaikki yrityksen toiminta. Kentällä siivoaminen, asiakaskäynnit, tarjousten teko, laskutus, laadunvalvonta, töiden vastaanotto, hankinnat, työvuorot jne. Ja ohessa suoritan toimitilahuoltajan tutkintoa.

Pääasiassa päivät alkavat aikaisin aamulla, jolloin menen varastolle pyykkihuoltoon ja pakkaan päivän siivoustarvikkeet. Kun pakkailu on hoidettu, infoan työntekijöille päivän yksityiskohdat ja käymme yhdessä läpi mahdolliset erityiset asiat.

Valmisteluiden jälkeen loppupäivä menee siivouksissa, asiakaskäynneissä ja puhelimessa. Päivän lopuksi vielä pyykkihuoltoa ja kotona odottavat paperityöt sekä sähköpostit.

Mitä teet vapaa-ajalla?
Ville: Arki koostuu siis töistä, mutta viikonloppuisin työntekoa vältetään. Lepo, hyvä ruoka ja penkkiurheilu tuovat hyvää tasapainoa melko fyysiseen työhön. Futista ja jääkiekkoa pääasiassa 🙂 Ravintolassa syöminen hyvässä seurassa on ehkä paras tapa unohtaa työt viikonloppuisin.

Mikä on parasta Golden Shinessa?
Ville: Golden Shinessa parasta on hyvä työyhteisö. Työt tehdään yleensä pareittain, joten on todella tärkeää, että kaikki tulevat hyvin toimeen keskenään. Tietysti mukavat asiakkaat, jotka ovat vuosien aikana tulleet erittäin tutuiksi, tekevät työskentelystä erittäin mielekästä.
Päivät eivät oikeastaan ikinä ole samanlaisia ja työ on erittäin monipuolista.

Millä mielin loppuvuoteen ja ensi kevääseen?
Ville: Nyt ajankohtaista on ikkunoiden pesut ennen talven tuloa ja joulusiivousten varaukset kannattaa tehdä jo nyt. Ajankohtaista ensi keväänä/kesänä muutto uusiin valmistuviin tiloihin Liedon Tuulissuon teollisuusalueelle.

Tulevaisuudessa pyrimme vastaamaan vielä paremmin asiakkaidemme tarpeisiin. Panostamme työntekijöidemme kouluttamiseen, perehdyttämiseen sekä hyvinvointiin. Annamme myös entistä enemmän ajatusta ekologiselle siivoukselle. Pyrimme hankkimaan uusimpia siivousvälineitä ja –koneita, jotka tekevät työstä ekologisempaa, kevyempää ja nopeampaa.

Hyvää syksyä kaikille!