Tällä kertaa tiimistämme esittäytyy Kati, joka yrittäjän kanssa saman katon alla asuessaan osallistuu aika lailla kaikkeen, mitä Golden Shinella tapahtuu. 

Kerro vähän itsestäsi ja toimenkuvastasi Golden Shinella.

Olen Kati, puhelias ja välillä turhankin energinen yksityisyrittäjän vaimoke. Ammatiltani olen sairaanhoitaja ja kai yrittäjän avovaimokin jo luokitellaan pian ammatiksi? Parhaillaan työskentelen sairaanhoitajana kirurgisella viikko-osastolla.

Vapaa-aikani kuluu suurimmaksi osaksi omien ja tuttavien eläinten kanssa. Valtavan kala-akvaarion lisäksi kotonamme majailee neljä maakilpikonnaa sekä käärme. Kiertelen tilaisuuksien tullessa erilaisissa tapahtumissa kertomassa eksoottisista lemmikeistä, yrittäen lievittää turhia pelkoja ja ennakkoluuloja.

Golden Shine Kati

Olen tehnyt Golden Shinelle yrityksen perustamisajoista lähtien siivousta ja ikkunanpesua satunnaisesti. Sairaanhoitajaksi valmistuttuani kenttätyö yrityksellä väheni, mutta olen edelleen töissä “toimiston puolella”.

Pomon puolisona toimitan siis välillä sihteerin virkaa avustaen toimisto- ja paperitöissä. Tähän kuuluu muun muassa oikolukua ja rekrytoinnin organisoimista. Olen myös mukana Golden Shinen kehitystyössä luomassa tulevaisuuden suunnitelmia.

Millaisen työympäristön Golden Shine tarjoaa?

Golden Shinella on mielestäni loistava työilmapiiri. Meillä ryhmähenki on korkealla. Työporukka koostuu erilaisista ihmisistä, jotka oikeasti välittävät työstään ja ovat kiinnostuneita työnsä jäljestä. On ollut hienoa seurata yrityksen taivalta alkuajoista asti ja nähdä läheltä sen kasvua, kaikkine muutoksineen. Golden Shine on kasvanut ja kehittynyt paljon, eikä yksikään työpäivä ole samanlainen.

Mitä pidät työntekijän tärkeimpinä ominaisuuksina siivousalalla?

Arvostan työntekijässä luotettavuutta ja rehellisyyttä. Koen tärkeäksi ongelmatilanteiden selvittämisen ja niistä oppimisen. On myös tärkeää, että jokainen on ylpeä siitä mitä tekee ja viihtyy työssään aidosti. Ville on pomona hyvin ymmärtäväinen ja helposti lähestyttävä. Se, että toimitusjohtaja on tavoitettavissa ja itse kentällä mukana työnteossa, herättää arvostusta.

Linda